Συμφωνώ με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά πως μπορώ να το διαφημίσω;

Διαφήμιση και προώθηση eshop ηλεκτρονικού καταστήματος

Συμφωνώ με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά πως μπορώ να το διαφημίσω;

Σαν άνθρωπος του εμπορίου σίγουρα θα γνωρίζετε ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται από στόμα σε στόμα. Όμως για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία και ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει για εσάς και για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βασική αρχή είναι να σας μάθει. Στην atAll.gr σας δίνουμε την δυνατότητα να προωθήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσα τις διαδικασίες του ηλεκτρονικού marketing.

Search Engine Marketing ύστερα από συνεννόηση με εσάς και αφού καθορίσουμε τους στόχους της ηλεκτρονικής σας διαφήμισης προβαίνουμε στην ανάλυση και τη δημιουργία της ηλεκτρονικής σας καμπάνιας και των διαφημιστικών μηνυμάτων στο Google Adwords ή στο Facebook. Η διαφήμισή σας θα ανέβει άμεσα και θα χρεώνεστε μόνο κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτήν. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιούμε την απόδοση της διαφημιστικής σας εκστρατείας.

Search Engine Optimization θέλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να βγαίνει στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Google με φυσικό τρόπο, χωρίς να πληρώνετε για διαφήμιση σε αυτήν και να παραμένετε στις θέσεις αυτές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Τα αποτελέσματα του SEO μπορούν να φανούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα θα σας κρατήσουν στις πρώτες θέσεις για περισσότερο χρόνο από ότι μια τυπική διαφημιστική καμπάνια και αυτό μέχρι ως ότου η Google αναθεωρήσει τον αλγόριθμο με τον οποίο προβάλλει τα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Social Media Optimization, πιθανόν να έχετε ακούσει το twitter και πολύ πιο σίγουρο να έχετε και λογαριασμό στο facebook. Το ξέρατε όμως ότι όλα αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης εμπεριέχουν πληθώρα πιθανόν πελατών για εσάς και για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα; Μέσω του SMO σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας παρουσία σε αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης φέρνοντάς σας πιο κοντά στους πιθανούς πελάτες σας.