Κατασκευή Ιστοσελίδων

kataskeui-istoselidwn

Κατασκευή ιστοσελίδω

Στην Atall δεν προσπαθούμε να σας «πλασάρουμε» κάποια υπηρεσία, ή κάποιο είδος ιστοσελίδας το οποίο δε συμβαδίζει με τους προσωπικούς σας στόχους, ή τις ανάγκες τις εταιρείας σας.

Μέριμνα μας είναι η δική σας ικανοποίηση, η οποία επιτυγχάνεται εάν τελικά νιώσετε ότι τα χρήματα που επενδύσατε, αναλογούν στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, προτού προβούμε σε οποιαδήποτε υλοποίηση μιας διαδικτυακής εφαρμογής ή ιστοσελίδας, θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, καθώς και τον ορίζοντα και την προοπτική του πλάνου σας.

Θα σας βοηθήσουμε στον καταμερισμό του budget σας, την ανάλυση των τελικών χρηστών, στην επιλογή της πιο συμφέρουσας στρατηγικής marketing, ενώ θα σας παρέχουμε συμβουλευτική για την ευχρηστία, την οργάνωση και την παρακολούθηση στατιστικών ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της δουλειάς μας.

Η Αtall για να κάνει το έργο της επιλογής σας ευκολότερο, έχει δημιουργήσει κάποιες έτοιμες λύσεις, οι οποίες θα σας διευκολύνουν να αποφασίσετε σε ποια κατηγορία επιθυμείτε να ανήκει η ιστοσελίδα σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάγεστε αποκλειστικά σε μία κατηγορία.

Έτοιμες λύσεις:

  • Στατικές ιστοσελίδες παρουσιάσης

Παρουσιάστε έξυπνα και κομψά την επιχείρηση σας, δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας και δημιουργήστε τη διαδικτυακή βιτρίνα της επιχείρησης ή του εαυτού σας.

  • Δυναμικές ιστοσελίδες

Διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, προσθέτοντας περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, όπως δείγματα δουλειάς, άρθρα και πολυμέσα. (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική.) Ενημερώστε την ιστοσελίδα μόνοι σας, ή απευθυνθείτε σε μας ώστε να την αναλάβουμε εμείς με συνέπεια και αξιοπιστία.

  • Ε-Shop

Τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι αναρίθμητα έναντι ενός συμβατικού. Διαφημίστε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο και εκτινάξτε τις πωλήσεις σας στα ύψη. Τα e-shops είναι το μέλλον της αγοράς, δε θα αργήσει ο καιρός όπου οι ηλεκτρονικές αγορές θα προτιμώνται από τις κοινές

  • Ιστοσελίδες Τουρισμού/Κρατήσεων

Δραστηριοποιείστε στον τομέα του τουρισμού, έχετε ταξιδιωτικό γραφείο, ξενοδοχειακή μονάδα ή χώρο διασκέδασης/εστίασης; Έχουμε την κατάλληλη λύση.

  • Blogs

Δημιουργείστε το προσωπικό ή εταιρικό σας blog, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη όσον αφορά το εικαστικό, ενσωματώστε οποιαδήποτε λειτουργία θέλετε και εμείς θα σας το υλοποιήσουμε.