Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος – eShop

kataskeui-eshop

Online Ηλεκτρονικο Κατάστημα – eShop

Όσο πετυχημένο και εάν είναι το offline κατάστημά σας σίγουρα τα έσοδά σας μπορούν να αυξηθούν μεταφέροντάς την δραστηριότητα σας και στο διαδίκτυο.

Το ιντερνετ δεν γνωρίζει σύνορα, μιλάει πολλές γλώσσες και οι Online συναλλαγές αποτελούν ένα ακόμα όφελος για εσάς.

Ο ιδανικότερος τρόπος για να προωθήσετε , να διαφημίσετε και εν συνεχεία να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ακούει στο όνομα eShop.

Το eShop αποτελεί ένα αντίγραφο σε online ηλεκτρονική μορφή του υπάρχοντος offline καταστήματός σας

Επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας πέρα από την τοπική αγορά στην οποία δραστηριοποιήστε. Αυξήστε το πελατολόγιο σας και συνάμα τις πωλήσεις σας.

Το eShop μπορεί να μειώσει το λειτουργικό σας κόστος, δεν χρειάζεται να διαθέτετε κάποιο κατάστημα ή γραφείο. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε ρεύμα, τηλέφωνο , νερό , κοινόχρηστα. Το eShop μπορεί και μειώνει τα πάγια λειτουργικά σας έξοδα και μεγιστοποιεί έτσι το κέρδος σας.

Γιατί να προχωρήσω στην δημιουργία του δικού μου eShop;
κατασκευή eshop

Γιατί να προχωρήσω στην δημιουργία του δικού μου eShop;

Προφανώς να σας γεννιούνται πολλά και διάφορα ερωτήματα ή ακόμα και ενδοιασμοί στο νου σας για το κατά πόσο είναι απαραίτητη η δημιουργία του δικού σας online ηλεκτρονικού καταστήματος eShop. Όπως προαναφέραμε στην εισαγωγή του E-Shop Online Κατάστημα, ένα offline κατάστημα όσο πετυχημένο και εάν είναι από μεριάς τοποθεσίας, εσωτερικής διακόσμησης αλλά και από προσβασιμότητα που μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες του, δεν παύει να υστερεί σε αρκετά σημεία με ένα on-line ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.

Σε αντίθεση με το τοπικό σας κατάστημα το eShop δε γνωρίζει ωράρια. Είναι 24 ώρες την ημέρα ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο. Σκεφτείτε αναλογικά, πόσο θα σας κόστιζε αν θέλατε να έχετε όλη την ημέρα ανοιχτό το κατάστημά σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο. Λειτουργικά έξοδα όπως ρεύμα, νερό , τηλέφωνα , έξτρα βάρδιες προσωπικού , ασφαλιστικές εισφορές, μισθοδοσίες. Όλα αυτά θα εκτόξευαν αστραπιαία το λειτουργικό σας κόστος , μειώνοντας δραστικά τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Επιπρόσθετα επιλέγοντας να δημιουργήσετε το δικό σας online ηλεκτρονικό κατάστημα προσπερνάτε άμεσα όλα τα γεωγραφικά εμπόδια που περιόριζαν την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στην τοπική αγορά. Δώστε έναν άλλον αέρα στην επιχείρησή σας , κάνοντάς την γνωστή ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος. Όπου υπάρχει internet υπάρχει και ένας υποψήφιος πελάτης που ψάχνει προϊόντα ή υπηρεσίες τις οποίες εσείς μπορείτε να του παρέχετε. Εσείς δεν θέλετε να αποκτήσετε αυτόν τον πελάτη; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε και στις αγορές του εξωτερικού; Αναλογιστήκατε ποτέ το κόστος προώθησης των προϊόντων – υπηρεσιών του offline καταστήματός σας σε αυτή την περίπτωση; Μόνο η εξεύρεση συνεργατών οι οποίοι θα αναλάμβαναν την προώθηση των προϊόντων σας θα μείωνε δραστικά τα περιθώρια κέρδους σας, για να μην αναφερθούμε στο κόστος διαφήμισης.

Επομένως, το eshop καθιστά δυνατή την επέκταση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας και στο εξωτερικό μειώνοντας δραστικά και σε αυτή την περίπτωση το κόστος της. Αποδεσμεύεστε από μεσάζοντες , από πολυέξοδες δαπάνες διαφήμισης και προώθησης.

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος eshop κοστίζει ακριβά;
πόσο κοστίζει ένα eshop;

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος eshop κοστίζει ακριβά;

Το ακριβά είναι καθαρά υποκειμενικό και ας δούμε το γιατί. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα κατάστημα που πουλάει προϊόντα τεχνολογίας gadgets, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptops κτλ. Το κατάστημά σας δεν είναι ιδιόκτητο και έτσι πληρώνετε ενοίκιο και ταυτόχρονα απασχολείτε και δύο άτομα προσωπικό. Αυτόματα έχετε ορισμένα πάγια έξοδα για την συντήρηση του καταστήματός σας κάθε μήνα (χωρίς να αναφέρουμε το κόστος επένδυσης που κάνατε για να διαμορφώσετε τον χώρο, να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας, να δημιουργήσετε πιθανόν πινακίδες ή κάποιο έντυπο υλικό κτλ..).

Για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα eshop δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά ένα μέρος από τον χρόνο σας για να ελέγχετε τις παραγγελίες που δέχεστε και να τις δρομολογείτε και ένα αρχικό ποσό επένδυσης για την δημιουργία. Το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να συμβάλει ως συμπληρωματική πηγή εσόδων για την επιχείρησή σας ή ακόμα να αποτελέσει τη βασική πηγή εσόδων για εσάς που σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε καθαρά μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Μετά από όλα αυτά εσείς πως κρίνετε το κόστος για την δημιουργία του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος eshop;

Συμφωνώ με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά πως μπορώ να το διαφημίσω;
Διαφήμιση και προώθηση eshop ηλεκτρονικού καταστήματος

Συμφωνώ με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά πως μπορώ να το διαφημίσω;

Σαν άνθρωπος του εμπορίου σίγουρα θα γνωρίζετε ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται από στόμα σε στόμα. Όμως για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία και ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει για εσάς και για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βασική αρχή είναι να σας μάθει. Στην atAll.gr σας δίνουμε την δυνατότητα να προωθήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσα τις διαδικασίες του ηλεκτρονικού marketing.

Search Engine Marketing ύστερα από συνεννόηση με εσάς και αφού καθορίσουμε τους στόχους της ηλεκτρονικής σας διαφήμισης προβαίνουμε στην ανάλυση και τη δημιουργία της ηλεκτρονικής σας καμπάνιας και των διαφημιστικών μηνυμάτων στο Google Adwords ή στο Facebook. Η διαφήμισή σας θα ανέβει άμεσα και θα χρεώνεστε μόνο κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτήν. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιούμε την απόδοση της διαφημιστικής σας εκστρατείας.

Search Engine Optimization θέλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να βγαίνει στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Google με φυσικό τρόπο, χωρίς να πληρώνετε για διαφήμιση σε αυτήν και να παραμένετε στις θέσεις αυτές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Τα αποτελέσματα του SEO μπορούν να φανούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα θα σας κρατήσουν στις πρώτες θέσεις για περισσότερο χρόνο από ότι μια τυπική διαφημιστική καμπάνια και αυτό μέχρι ως ότου η Google αναθεωρήσει τον αλγόριθμο με τον οποίο προβάλλει τα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Social Media Optimization, πιθανόν να έχετε ακούσει το twitter και πολύ πιο σίγουρο να έχετε και λογαριασμό στο facebook. Το ξέρατε όμως ότι όλα αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης εμπεριέχουν πληθώρα πιθανόν πελατών για εσάς και για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα; Μέσω του SMO σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας παρουσία σε αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης φέρνοντάς σας πιο κοντά στους πιθανούς πελάτες σας.