Γιατί να προχωρήσω στην δημιουργία του δικού μου eShop;

κατασκευή eshop

Γιατί να προχωρήσω στην δημιουργία του δικού μου eShop;

Προφανώς να σας γεννιούνται πολλά και διάφορα ερωτήματα ή ακόμα και ενδοιασμοί στο νου σας για το κατά πόσο είναι απαραίτητη η δημιουργία του δικού σας online ηλεκτρονικού καταστήματος eShop. Όπως προαναφέραμε στην εισαγωγή του E-Shop Online Κατάστημα, ένα offline κατάστημα όσο πετυχημένο και εάν είναι από μεριάς τοποθεσίας, εσωτερικής διακόσμησης αλλά και από προσβασιμότητα που μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες του, δεν παύει να υστερεί σε αρκετά σημεία με ένα on-line ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.

Σε αντίθεση με το τοπικό σας κατάστημα το eShop δε γνωρίζει ωράρια. Είναι 24 ώρες την ημέρα ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο. Σκεφτείτε αναλογικά, πόσο θα σας κόστιζε αν θέλατε να έχετε όλη την ημέρα ανοιχτό το κατάστημά σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο. Λειτουργικά έξοδα όπως ρεύμα, νερό , τηλέφωνα , έξτρα βάρδιες προσωπικού , ασφαλιστικές εισφορές, μισθοδοσίες. Όλα αυτά θα εκτόξευαν αστραπιαία το λειτουργικό σας κόστος , μειώνοντας δραστικά τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Επιπρόσθετα επιλέγοντας να δημιουργήσετε το δικό σας online ηλεκτρονικό κατάστημα προσπερνάτε άμεσα όλα τα γεωγραφικά εμπόδια που περιόριζαν την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στην τοπική αγορά. Δώστε έναν άλλον αέρα στην επιχείρησή σας , κάνοντάς την γνωστή ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος. Όπου υπάρχει internet υπάρχει και ένας υποψήφιος πελάτης που ψάχνει προϊόντα ή υπηρεσίες τις οποίες εσείς μπορείτε να του παρέχετε. Εσείς δεν θέλετε να αποκτήσετε αυτόν τον πελάτη; Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε και στις αγορές του εξωτερικού; Αναλογιστήκατε ποτέ το κόστος προώθησης των προϊόντων – υπηρεσιών του offline καταστήματός σας σε αυτή την περίπτωση; Μόνο η εξεύρεση συνεργατών οι οποίοι θα αναλάμβαναν την προώθηση των προϊόντων σας θα μείωνε δραστικά τα περιθώρια κέρδους σας, για να μην αναφερθούμε στο κόστος διαφήμισης.

Επομένως, το eshop καθιστά δυνατή την επέκταση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας και στο εξωτερικό μειώνοντας δραστικά και σε αυτή την περίπτωση το κόστος της. Αποδεσμεύεστε από μεσάζοντες , από πολυέξοδες δαπάνες διαφήμισης και προώθησης.