Ποιοι Ειμαστε

poioi-eimaste

Γνωρίστε τους νέους σας συνεργατες, γνωρίστε την atAll.gr

H Atall συνιστάται από μια ομάδα ατόμων με υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων, του marketing, της online διαφήμισης, της διοίκησης επιχειρήσεων, και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή μας ζητηθεί, ενώ παρέχουμε σε εσάς ή την εταιρεία σας, ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε και να αναδείξετε την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο.

Στην Atall, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ακριβώς όπως θα θέλαμε να αντιμετωπιστούμε κι εμείς και στεκόμαστε δίπλα τους, παρέχοντας τους συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης τους.

Τα πακέτα ολοκληρωμένων λύσεων υπηρεσιών διαδικτύου που προσφέρουμε απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια και οι τιμές μας δε συνάδουν με την ποιότητα που προσφέρουμε στις υπηρεσίες μας, καθώς αναγνωρίζουμε την περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

Στόχος της Atall είναι η παρουσία οποιασδήποτε επιχείρησης στο διαδίκτυο, ώστε η διαδικτυακή υπόσταση να μη θεωρείται πλέον προνόμιο των λίγων και εκλεκτών.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αφήνουμε τη δουλειά μας να «μιλήσει» για μας και σας εγγυόμαστε αξιόπιστες υπηρεσίες διαδικτύου, τόσο στην κατασκευή και τη σχεδίαση της ιστοσελίδας σας, όσο και στη βελτιστοποίηση και προώθηση της, μέσω όλων των σύγχρονων τεχνικών marketing. (SEO, SEM, PPC, μαζικά SMS, εγγραφή σε Directories, newsletters, αποστολή feeds και άρθρων σε ιστοσελίδες με συναφές περιεχόμενο).